Throwback maj 2016: katastrofdejten, Amanda kom hem & jag träffade Jocke

Som varje månad gör jag en throwback till hur kommande månad såg ut förra året. Nu är vi redan inne på maj, hurra! Maj förra året var helt fantastisk. Vill ni veta varför? Well, fortsätt läsa…

Vårvädret var serious business och jag tog alla tillfällen jag kunde att motionera utomhus. Då fick jag fortfarande löpträna, vilket jag gjorde flera gånger i veckan. Åh, saknar! Minns också att det vid den här tiden var det väldigt mycket snack åt höger och vänster, men jag antar att det är så i perioder i livet.
Jag flyttade hem till mina föräldrar i några veckor innan jag fick nycklarna till min egen bostad (iih!) så det blev en hel del frukostar ute på terrassen i solen.

Den första maj hade jag min första dejt på fem år. Det var med en elva år äldre man (fast det visste jag inte då) som jag lärde känna på gymmet i Kallhäll. Jag var så jäääkla nervös! Men det var kul! Det uppstod inga gnistor men han såg bra ut och vad hade jag att förlora, ärligt talat? Jag var ju ändå inte ute efter något seriöst så jag kunde lika gärna gå på dejt och ha roligt liksom. Några dagar senare blev det en andra dejt och den blev skolboksexemplet av “Samtalsämnen att prata om på brunchen med tjejerna”, hahaha! Jag ringde Millis direkt efteråt och skrek av skratt. Herregud. Det blev ingen mer träff med honom, och tur var väl det för att…

Någon vecka senare träffade jag Jocke. Jag frågade ut honom och vi bestämde oss för att dricka vin nere vid Hornsbergs strand. Eftersom vi var lite bekanta sedan tidigare var jag inte orolig över hur han skulle vara (snäll etc), däremot var jag så otroligt nervös för att jag var väldigt attraherad av honom. Min kollega Sanna skulle gå på mammaledighet och hade bjudit in hela avdelningen på fika och bubbel. Tror jag svepte 2-3 glas innan jag möte upp Jocke, bara för att varva ner… Sedan räckte det med att jag såg honom komma gående i hans svarta jeans, blåa skjorta och svarta jacka för att jag skulle bli skakig i benen. Dejten gick bra, f ö :)))
Eurovisionfinalen ägde rum och jag bjöd hem några tjejkompisar på middag hos “mig”. Minns att jag och Jocke hade träffats 2-3 gånger och vi smsade hela kvällen. Tyckte det var SÅ jobbigt att ha känslor för någon och inte veta vad han kände. Även om jag var rätt säker på att han gillade mig så visste jag ju inte om vi gillade varandra på samma sätt, eller lika mycket. Jag hade ju inte planerat att få känslor för någon och nu satt jag och smsade och hade hjärtat i halsgropen hela tiden.  Nu när jag hade lägenheten klar var jag HELT besatt av att leta efter möbler och olika typer av inredning för att få till drömlägenheten. Excelark och Pinterest var min bästa vän. Shit, så jag längtade.

Loke, min styvsyster Matildas son, fyllde 1 år. Jag kom direkt från Jocke kommer jag ihåg och var berusad av nyförälskelse. Var så fnittrig hela tiden.
Emelie fyllde år och firade sin födelsedag hemma hos sina föräldrar och min bästa vän Amanda kom äntligen hem från sin utbytestermin! HURRA! Här var jag så himla trött, jag hade nämligen kommit hem från Jocke här med, haha. Hade knappt sovit något, var lite halvbakis med levde på lycka helt enkelt. :) *mys* Jag sprang nästan varje morgon, runt 4-5 kilometer. Heja mig!Hade en härlig morgon när Nepresso skickade en Uber-Tesla till mig som körde mig till kontoret. Fick frukost, cappuccino och en Nespressomaskin. Lyx!
Sista maj var jag och Eugenia på pressevent på Hallwylska. Vi drack goda whiskeydrinkar, det var sommar, jag var dölycklig och det var sista natten jag sov hos mina föräldrar för den första juni skulle jag nämligen få nycklarna till MIN lägenhet!! :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.