Throwback maj 2015

Alltså maj förra året var så jäkla ambivalent. Jag tittar tillbaka i arkivet och plötsligt kommer ALLA känslor över mig. Jag var så lycklig över att ha gått ur skolan och ha landat ett heltidsjobb samtidigt som det var en hel del på den personliga fronten som gjorde ont. Jag flyttade till pappa för att stötta min lillasyster, kort därefter flyttade jag hem ett litet tag för egen del, jag försökte landa i min nya tjänst och vad som krävdes av mig. Å andra sidan var det vår och vi spontanbokade en resa till New York, bloggen gick bättre och bättre och jag trivdes med mig själv. Å andra sidan visste jag varken ut eller in angående det mesta. Herregud vilken månad, kort sagt.

throwback maj 2015

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.