Throwback juni 2016

Det är den 1 juni 2017 och som varje månad är det dags för en throwback. Vi kikar på vad jag gjorde i början av sommaren förra året! :)

Det absolut bästa som hände i juni var när jag flyttade till Gärdet den 1:a. Mamma, Eugenia och Store hjälpte till att flytta in. Får fortfarande myskänslor i hela kroppen när jag tänker på den dagen, som jag hade längtat! Solen sken och det var en underbar sommarkväll. Här är inlägget om den dagen!



Jag fick ordning på balkongen riktigt snabbt och stormtrivdes. Det här var sommarens vattenhål!



Jag hade två hotellkuddar till sovkuddar när jag flyttade in och det ena örngottet var smutsigt. När jag sov själv var det inga problem med eftersom Jocke skulle sova över i början där så ville jag ha två rena örngott, såklart. Kemtvätten kunde inte hjälpa mig med bara några timmar som deadline och på Hemtex var deras största örngott för små. Det slutade med att Clarion lyckades hitta ett nytt örngott som jag köpte på dagen, hurra! (Sånt man tycker är jätteviktigt i början, hehe…)

Många härliga drink- och umgängeskvällar (och frukostdejter!). Älskade att bo så centralt och ha nära till allt.



Efter någon vecka blev jag varse om hur viktigt det är med en seriös flyttstädning. Jag fick städa lägenheten själv när jag flyttade in och några dagar senare såg jag att det var dags att rensa avloppet… Men nu har jag lärt mig hur man gör det! :)

Jag och Eugenia var på Jeeps 75-årsjubileum på Musikaliska. Det regnade rejält, men det gjorde ingenting. Det härliga med hela flytten var att jag kunde lätt göra spontana saker. Efter eventet köpte vi med oss godis och så sov hon över hos mig. Myskväll!

OCH FOTBOLLS-EM SÅKLART! Herregud så härligt det var!!




Kajsa tog examen vilket firades med dunder och brak (och tvådagarsfest) i Göteborg! Hurra!

Många kvällspromenader i vår vackra huvudstad blev det. Var så himla lycklig över att bo i stan.

Midsommar firade vi hos Amanda och sedan på Riche. Haha! Snacka om att bli Stockholmstjej på riktigt… *ironi* Vi dygnade, eftersom vi dagen efter midsommar skulle…




… åka till Göteborg för att se Bruce Springsteen. Vi var helt förstörda, men samtidigt var det en av sommarens roligaste kvällar.

Hade inflyttningsdrink för mamma, Per och Jeppe och sedan gick vi till Karlaplan och åt indiskt. Jättemysig kväll. <3

Snipp, snapp, slut så var junimånad slut! Undrar vad denna månad bjuder på. :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.