Throwback juni 2015

I all flytthets har jag totalt glömt bort att göra en throwback till denna månad. Här kommer den!

throwback juni 2015I juni åkte jag till Montreal för att se Formel 1 tillsammans med lillebror, mamma och Per. Det var en av de absolut häftigaste resorna jag varit med om och den förtjänar ett eget throwback-inlägg som dyker upp senare idag.

Juni var överlag rätt nice, om jag minns det hela rätt : ) Det regnade förvisso oerhört mycket men månaden bjöd ändå på ett par soltimmar.

Jag drack årgångschampagne på Mr French med min barndomskompis, åt goda hamburgare, gjorde om drinkvagnen, gick promenader med Nelson, hängde inne i stan och drack rosé på Gröna Lund.

Midsommar firades med Millis. Vi började med en champagnebrunch hemma hos min mamma ihop med min bror, min dåvarande kille och hans kompis men när de skulle iväg på annat firande bestämde vi oss för “att göra oss sjukt snygga och supa oss fulla”. Sen firade vi resten av dagen hemma hos min pappa med den delen av familjen, spelade kubb och drack massvis av sangria. BRA dag! <3

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.