Throwback juni 2015

Juni 2015 var blöt. Väldigt blöt. Några härliga soldagar i slutet av månaden men även mycket regn. Trist! Där jag bodde då var det ersättningsbussar i fyra veckor under sommaren så under dessa jobbade jag i princip dagligen hemifrån eftersom min chef hade semester och jag skulle ha varit ensam på kontoret oavsett. Det var så himla skönt, satt gärna utomhus och jobbade de dagar solen tittade fram.

throwback juli 2015

Under semestern ägnade jag mig mest åt att träna, sola, träffa vänner och dricka drinkar. Kajsa flyttade till Stockholm temporärt och det var också här vi började umgås allt mer intensivt. Gick på DIF-match, firade vänner som fyllde år och hade flyttat in i nya lägenheter, åt hamburgare och dansade på terrassen. Vi kidnappade Carmen och hade en möhippa för henne och jag började fota outfitbilder för bloggen.

Rolig månad! Minns dock att jag kände mig osäker på vart jag ville i livet och det satte sig i magtrakten rätt rejält. Vad ville jag jobba med, vart ville jag bo, vart var jag på väg egentligen? Sådär någon månad efter examen var det många frågor som hopades.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.