Throwback juli 2016

Varje månad gör jag en tillbakablick till året innan, här kommer julimånad 2016! :)

Jesper kom över på spontanhang någon gång i början av månaden och det slutade med att vi drog till Anglais takterrass där vi träffade upp flera vänner. Härlig, spontan sommarkväll<3

Tjejerna kom på besök var och varannan helg! Drinkar på balkongen var ett måste. Jäklar vad jag levde för den där balkongen alltså, haha.

När jag gick på semester mötte jag upp den här snyggingen på Humlan för att fira ledighet. Minns att vi pratade om vad som kunde ha varit rätt känsliga ämnen och det var så skönt att det inte var det längre. Efter lunchen/middagen gick vi vidare till Anglais och fortsatte att dricka drinkar. Spontanhäng! Millis, jag saknar dig!<3

Dagen efter, runt 5 på morgonen, åkte jag och Jocke till Västkusten. Vi hade bestämt det dagen innan och tänkte “varför inte”. Bilden nedan syns i ett inlägg från den resan och om man tittar noga ser man också Jocke nere i vänstra hörnet. ;)

Det var en så jäkla härlig resa. Vädret var som nere vid medelhavet, jag var totalt nykär och även asrädd för att vara just det. När vi låg på stranden på Tylösand fick jag ibland gå ner i vattnet för mig själv bara för att försöka tvinga bort ångesten som låg och tryckte i bröstkorgen. Jag simmade runt lite, andades och tvingade mig själv att våga njuta och VÅGA KÄNNA. Men fy fan vad jag jobbade med att inte sticka bara för att jag var livrädd för allt vad kärlek innebär.

På bilden nedan åt vi en god middag och under natten blev vi sedan tillsammans :)) Eller ärligt talat så sa vi att vi var exklusiva eftersom jag inte var redo att säga att vi var tillsammans, haha. Sån tönt man e ändå.

Samma dag som vi kom hem bjöd jag över pinglorna nedan på inflyttningsdrink (hade typ tjugo sådana) och givetvis blev det en maaaassiv grej att jag nu var exklusiv med “snyggingen från C More”, haha.

Jag tog långhelger som semester och när det återigen var dags för ledighet skulle jag och Jocke ha ostronprovning. Inget för honom, magi för mig. :)

Låg och solade en del nere på Gärdet också… Så ovant att sola i stan?? Man känner sig typ naken om man inte solar vid vattnet?

Jag har ju en privat blogg där jag skriver noveller och mer privata texter. Gick igenom den och såg att jag hade skrivit detta vintern innan:

 

Och så några månader senare skrev jag detta:

Fint ändå.

Amanda och jag stökade omkring och hade en av de härligaste middagarna under året hemma hos henne <3

Och som sista bild: rehab, såklart! Det kom jag inte undan bara för att det var sommar. :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.