Throwback januari 2016

januari-2016-throwback

Gott nytt 2017 älskade ni! Så här såg januari 2016 ut för mig.

Höjdpunkter: började på Aller Media och stormtrivdes med mina kollegor. Blev varmt mottagen av alla och kände mig fort som en i gänget. <3 Min kusin Daniel gifte sig med sin Linnéa, se bilden på andra raden längst till höger. Den är så himla fin. De gifte sig i Göteborg så samma helg träffade jag, Eddie och brorsan Kajsa och hennes syster Hanna över en middag och drink. Det här var långt innan det blev bestämt att Kajsa skulle flytta till Stockholm men vi sågs ändå typ varje månad på ett eller annat sätt. <3 Bodde på hotell typ tre gånger den här månaden och på det privata planet var det rätt körigt, det var en jobbig månad med tanke på vad som beslutades några veckor senare. Minns en lördag speciellt, då mamma och jag hade mor & dotter-dag. Vi åt tapas och drack sangria mitt på dagen, shoppade och hade det mysigt. Snackade om kärlek och livet i sig. Mysigt men också jobbigt att behöva reflektera över saker och ting och behöva se svaren i vitögat.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *