Throwback januari 2015

Wow, 2016. Vad snabbt 2015 gick! Alla säger så, men denna gång kände jag verkligen av det. Så många olika riktningar mitt liv har tagit 2015… Hoppas 2016 blir lika fartfyllt – men i positiv bemärkelse!

 

Hälsa/Träning

När jag gick igenom månadsarkivet för januari 2015 såg jag MASSOR av smoothies. Gröna, rosa, orangea. Alltså smoothies i var och vartannat inlägg! Herreguuu’. Och avokadomackor. Anar vi ett mönster? Januari var hälsans månad, haha! Någon gång där i mitten/slutet av månaden gick jag med på ett godisförbud på 104 dagar – alltså hela perioden som var kvar till min examen. Det var lärorikt men så oerhört tråkigt. Skulle jag göra det igen skulle jag ha vissa “kryphål”, typ att det är OK att ta en liten bit tårta när någon fyller år. Eddies farmor fyllde liksom år under den här perioden och det kändes så himla löjligt att sitta med en kopp kaffe och ba “nej jag vill inte ta en tårtbit och fira dig”. Det var såklart inte så jag sa, men det kändes som det.

januari-throwback15

 

Jobb/Skola

Jag slutade på C More för att istället konsultjobba på TVR vid sidan av min heltidspraktik på Cohn & Wolfe som började i februari. Saknade de söta hundvalparna som var på besök på Nyhetsmorgon :)

I skolan hade vi några få föreläsningar men fokus låg på att bli klara med vårt examensarbete. Den bilden i vänstra hörnet är tagen när jag var tillsammans med Eddies familj i Kläppen. Jag hade tagit med mig datorn och arbetet dit för att kunna lämna in det några dagar innan deadline och istället njuta av att åka skidor. Satte mig på kvällen i restaurangloungen med ett glas rödvin, kollade igenom arbetet och rättade någon detalj för att sedan skicka in det. Världens härligaste känsla!

Resor

Som jag skrev tidigare åkte vi till Kläppen och jag åkte skidor för första gången på år. Usch, jag var så nervös att jag trodde jag skulle kräkas där ett tag. Men det gick bra! Klarade mig t o m ner för en svart backe. Väldigt mysig resa där vi hade hyrt en villa nära backen med bastu och badtunna. God mat, gott vin, härligt sällskap och snö. :)

Annat skoj

P & J var hundvakter åt Vilde i ett par veckor och det var så himla mysigt att komma hem till en (ibland två, med Nelson!) hundar som ville gosa. Mys! Angela bjöd med mig och Amanda till DN’s Gulddraken där det bjöds på champagne (mmmm…), efterrättsbuffé, lammkorv, drinkar och annat gott. Underbart!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *