Throwback februari 2016

februari-throwback

Februari 2016 var en av de jobbigaste månaderna i mitt liv. I början av månaden gjorde jag & mitt ex slut och strax därefter reste jag till New York ihop med Hockeysverige och Kajsa. På avresedagen hade både jag och Kajsa panik, hon för att hennes ESTA kanske inte hade blivit godkänt och jag för att min plånbok blev borttappad. Hehe… Det skrev jag om i det här inlägget : )

Februari handlade om att hålla huvudet ovanför ytan, ungefär. Resan var det bästa som kunde ske. Vi såg massor av NHL-hockey, drack bubbel som få, shoppade, frös ihjäl (typ, svinkallt var det) och jag fick utrymme att komma bort och tänka på annat. Kajsa, Peter, Uffe och Lotta <3 Vi varvade att äta och dricka gott, köra drinkspel och shoppa med att filosofera om framtiden och diskutera relationer och livet i stort. Det var så jäkla bra! Om ni vill läsa om hela New York-vistelsen har jag en kategori för det, här är alla inlägg i “New York 2016”!

När jag kom hem insjuknade jag i influensa och var sjuk i över en vecka. Sedan var jag frisk i två dagar innan jag blev sjuk igen. Tuff månad, helt enkelt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.