Throwback februari 2015

februari-throwback-2015

I februari praktiserade jag på Cohn & Wolfe på heltid och träffade mina fina klasskompisar när det fungerade. En aw på Brillo var ett givet inslag i den mörka februarikvällen. Jag fick testa på massor av roliga saker och lärde mig väldigt mycket. Det var en bra praktikplats som jag rekommenderar till alla som är nyfikna på PR!

Jag skrev många inlägg om mina resor, bl a den till Bali och Lombok här och Mexiko här.

Jag gav blod för första gången! Det var på alla hjärtansdag och Eddie & jag firade dagen på Hovet där Djurgården tog emot Färjestad hemma.

Och fortsatte med #104dagarutansötsaker. Försökte hitta på nya grejer att äta istället och bakade ofta eget bröd. Åt proteinfluff säkert varannan kväll där ett tag.

Min drinkvagn syntes i Elle Mat & Vin.

Mot slutet av månaden fyllde Eddie år och jag hade arrangerat en stor överraskning. Jag var dunderförkyld men det blev rejält lyckat ändå. En “skattjakt”, en hotellnatt på Birger Jarl, middag och drinkar, överraskningsträff med hans vänner och slutligen en helnatt på Spy Bar.

Det var några månader kvar till examen och jag skapade anställthowe.nu – en sida som såg annorlunda ut då är den gör i dagsläget. Då var det en kreativ hemsida för att få företagen att få upp ögonen för mig. Idag är det min portfolio :-)

Share:

2 Kommentarer

 1. Perre
  02/01/2016 / 08:41

  Den där sidan alltså… Fortfarande det coolaste jag någonsin sett! :D

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   02/17/2016 / 23:54

   Hahaha du e bäst! Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.