Throwback april 2016

Men! Jag har helt glömt bort att göra månadens throwback som ju vanligtvis publiceras den 1:a varje månad. Därför kommer den nu istället.

I början av april hakade jag på Sommarformen med Refitness och tävlade om 50 000 kronor. Jag åt enligt ett kostschema och tränade 4-5 gånger i veckan, även i detta fall efter ett speciellt schema. Det här var sista månaden för mig i Kallhäll, sedan flyttade jag hem till mina föräldrar. Just därför, eftersom jag bodde själv, var det lätt att leva, äta och sova Sommarformen. Jag gick och la mig tidigt, sov länge och tränade på morgonen. Hade bara “godkänd” mat i kylen. Och på fritiden ringde jag mäklare och gick på visningar mest hela tiden. Jag hade en stresskänsla inom mig och jag ville ha en egen lägenhet klar så fort som möjligt. Känslan av att behöva flytta hem igen som vuxen och inte veta för hur länge var otroligt jobbig.

Jag var också på min första dejt efter att ha varit tillsammans med någon i nästan fem år. Det var med en äldre man från gymmet och vi sågs även en gång till efter det. Det blev, som ni ju vet vid det här laget, inget med honom och tanken var aldrig att det skulle bli det. Men det var kul att smsa med någon (och allt vad det innebär, ni vet ju!), vara lite pirrig i magen och känna sig åtråvärd. Speciellt efter en mörk vinter som gick åt till att komma tillbaka till välmående.

Tillslut, i slutet av månaden, fick jag äntligen känna känslan av “Den här lägenheten är den jag ska ha!” och jag signerade samma dag. En etta på Gärdet, mitt älskade hem.

Förresten, var bara några timmar från att signa ett kontrakt för en lägenhet på 18 kvm i Hornstull för 2,6 miljoner. Säljaren (eller mäklaren?) envisades om 50 000 kr extra bara någon timme innan vi skulle ses och jag blev så förbannad att jag i princip bad mäklaren dra åt helvete. Såg nu att den gick för 2,27 miljoner. Rätt åt dem!

Resten av april? Jag hade kommit in i jobbet på riktigt och våren var full av PR-aktiviteter i form av härliga events och roliga bud. Två veckor in i månaden började jag känna att livet är jävligt kul. Men mer om det i nästa månads throwback :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *