Throwback april 2015

throwback april 2015Förra årets aprilmånad var härlig.

Jag minns speciellt en dag så solen stod högt och våren kändes extra påtaglig. Jag var ute på promenad, gatorna var borstade och det luktade vår. Fick ett mail från en av våra föreläsare och där stod det att jag hade fått högsta betyg på utbildningens sista arbete (examensarbete) och att min presentation “var ett minnesvärt ögonblick”. Jag gick där längs bilvägen, i vårsolen och kände mig så JÄVLA BRA. Skolan var nu KLAR och jag hade avslutat den med bravur. Underbart minne!

Jag gav blod för första gången och har fortsatt att göra det var tredje/fjärde månad. :)

Gick på Djurgårdens hemmapremiär, drack bubbel i tid och otid, gick på teater och fick blommor.

Praktiken på Cohn & Wolfe började lida mot sitt slut. Minns speciellt en dag då jag, en av PR-konsulterna och en annan praktikant hämtade massor av heliumballonger som vi sedan gick med längs Sveavägen tillbaka till kontoret. Såg helt galet ut.

Började löpträna innan jobbet/skolan, härligt att börja dagen så <3

Jag på många arbetsintervjuer och tillslut stod det mellan två jobb, ett på distans och ett i Stockholm. Det senare var från början ett extrajobb som jag lyckades förhandla upp till ett heltidsjobb. Bra säljsnack, haha! Typ två veckor innan examen blev det klart att jag fick tjänsten och att jag skulle börja direkt efter examen. Sån lättnad – och SÅ kul!

Och så var det ju examen, också. Vilken känsla. Och vilka pangbrudar jag har till vänner. <3

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.