The Icebreaker Machine-event på Hallwylskas innergård

Igår efter jobbet mötte jag upp min syster Eugenia för att gå på ett event av Tulamore Dew. De lanserar nämligen The Icebreaker Machine – maskinen som blandar whiskeydrinkar efter din personlighet (baserat på din Facebookprofil). HUR KUL?! Jag älskar ju whiskeydrinkar och sociala medier så det här eventet kändes som handen i handsken för mig.

tulamoredew9

Först skulle man surfa in på hemsidan ovan och connecta med Facebook. Därefter mixades en drink ihop utefter vart jag har checkat in, vad jag har gillat för sidor, när jag är född osv osv osv… Och här blev ett av mina resultat:tullamoredew6

Haha, så jäkla oklart? Det stämde inte riktigt, men det är tanken som är rolig. ;-) tullamoredew3

När man hade valt en drink (man fick mixa igen om man var missnöjd!) så fick man en QR-kod att scanna i maskinen. Då började den brygga drinken!! (Ja, två utropstecken är ett måste här.)tullamoredew2 tullamoredew4 tullamoredew1

Alltså! Såklart att alla stod och filmade när de väntade på drinken, hehe… tullamoredew7

Min första var supergod – gjord på bl a whiskey, öl med ingefära och citron.tullamoredew8Eugenia inväntar sin personliga drink.

tulamoredew13 tulamoredew12 tulamoredew10Amen tja!
tulamoredew14

Vi har inte setts på SÅ länge och jag påmindes liksom om hur mycket som har hänt sedan vi sist sågs. Och hur mycket jag trivs i hennes sällskap, hur lika vi är och hur mycket jag tycker om henne. <3tulamoredew18
Blus från Esprit, förresten!tulamoredew17 tulaoredew21

Efter eventet gick vi till NK och spontanshoppade. Som sig bör när man har sålt en lägenhet. ;-)

 

 

Share:

1 kommentar

  1. 06/01/2016 / 13:58

    KVINNA, du strålar verkligen! Sån beauty <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *