The Butterfly Chair

4546939

Har varit stormförtjust i den här stolen i perioder och nu slog det till igen. Lägenheten är ju liten så jag kommer behöva slakta rätt många idéer, men förhoppningsvis får jag plats med den här.

Jag funderade ett tag på om jag skulle byta ut soffan mot två batchairs men jag tycker det finns något speciellt i att sitta i en soffa tillsammans istället för i två olika stolar… Tänk om man hade några fler kvadratmeter. DÅ! Då hade jag fått plats.

Imorgon ska jag förbi lägenheten och mäta alla väggar. Det spritter i hela mig, hoppas jag är lika förtjust i den imorgon som jag var för ett par veckor sedan när jag köpte den ;-)81138934c2419490e11f133ec117da04Förresten!

Visst följer & gillar ni Residence Magazine på Facebook där jag & Mikis basar just nu? Missa ingen av våra uppdateringar!

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.