Thailand, Phuket dag 4: hemresa

God morgon kära vänner!

Hur mår ni? Vi mår bra. I natt blåste det rejält och i vårt rum nästan ekade ljudet av vinden. Jag föreställde mig att det var havets vågor… Härligt, minst sagt. Ska bli skönt att komma hem nu. Vet att jag kommer avsky mig själv för att jag precis skrev det där, men så är det.

Imorse gick vi upp strax innan åtta och packade ihop det sista. Tog tid på oss att njuta av frukostbuffén och satt i nästan en timme och åt och drack gott. Sedan passade jag på att inviga nya träningsskorna och jogga runt hotellets gigantiska område med flera hundra trappsteg typ överallt… Puhhhh. Nu har vi checkat ut och sitter vid poolen med sand under fötterna. Hetsigt att ta fram datorn och blogga just nu, jag vet…  Men jag ville ändra en sak i designen. :-) Snart får vi tillgång till hotellets omklädningsrum där vi ska göra oss i ordning för flygresan hem. (Gud, vad törstig jag är.)

Hemma om ca 28 timmar. Vill inte ens tänka på det.

DSC02890 DSC02889 DSC02888

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.