Tele2 Inhouse i Dagens Media

Hallå, hallå! Det är fullt upp just nu och energin till kreativa och inspirerande inlägg finns inte där. Jag har fullt upp på jobbet och stupar i säng när alla kvällsbestyr är klara. Får lite dåligt samvete över vilken skillnad det är på den här bloggen nu och när jag jobbade redaktionellt, då jävlar var det fyr i baken på den här sajten. Det kanske bara är en sån period, helt enkelt.

Men, anledningen till att jag ville skriva ett inlägg ändå var för att vi omnämns i Dagens Media idag. Tele2 Inhouse är ju rätt “unikt” just nu och det har blivit uppmärksammat. För egen del är det verkligen skitkul att jobba så tajt med proffsiga kollegor som var och en har handplockats. Jag lär mig massor hela tiden och inte nog med det – jag insåg tidigt att man vinner ibland mer på att tänka “Hur arbetar företaget jag jobbar på med employer branding?” istället för “Det här företaget är status enligt många”. En tankeställare som kan göra en 180 för ens livssituation!

Läs gärna artikeln, här hittar ni den!

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.