Tar vara på sensommarkvällarna

middag1Efter jobbet mötte jag upp Kajsa och strosade lite i butiker. Jag har upptäckt att jag har brist på baskläder, typ enkla tröjor, blusar, kjolar och inte minst byxor… Tycker uppenbarligen att festklänningar och sommarkläder är mer viktigt att prioritera. Hur som, kom hem med ett par byxor som från Åhléns rea för 89 ynka spänn. Perfekt så här innan löning, ju!middag 2Egentligen hade vi tänkt köpa med oss något att äta hem och sitta som vanligt vid köksbordet, men så ifrågasatte vi varför vi skulle lajva höstliv bara för att semestern är slut? Så vi köpte med oss en varsin sallad från Saluhallen och gick ner till Strandvägen istället. En så enkel men ändå härlig grej att göra.
middag 3Nu ska jag skicka in papper till min nya bank, har nämligen fått ner räntan rejält och bestämt mig för att byta. Heja! Funderar också på att ta ett litet studielån/utöka mitt bolån för att bekosta en kvällskurs som jag är sugen på att gå. Kunskap kan man aldrig få för mycket av men jag vill heller inte sluta jobba 100 %. Kursen startar i så fall efter årsskiftet så jag har lite tid på mig att fundera över om det är den jag vill läsa eller om jag ska kika på alternativ. De skolor jag tittar på har båda riktigt bra rykte inom branschen, det är mer spetskompetensen jag funderar över. Vad vill jag jobba med, vad är jag duktig på, vad passar mig bäst och framförallt – vad är bäst för min karriär i det långa loppet?

Många frågor som tål att funderas och reflekteras över. :-)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.