Fredag: tapas på Boquerian med kär vän

Så igår var det äntligen dags att möta upp min vän Mårthen över en middag, något vi planerat och diskuterat i princip sedan vi sågs sist i mars och hade en relativt stökig middag på Brillo, hehe. Vi hade tänkt oss en helkväll med efterföljande drinkar på min balkong men redan under aw:n med Angela började jag få känningar i min rygg IGEN. Jag blev såklart orolig, har inte haft ont på länge och nu blev det så pass rejält att jag ville gråta. Så middagen blev istället en relativt lugn variant på Boquerian utan stök. Ändå hur trevligt som helst och med ett öppet samtal om relationer och livet i sig.

boquerian 1 boquerian 2Vi började med en varsin fördrink. Min var baserad på bourbon och touchen “grillad äpple”, riktigt syrlig och god. Påminde om en whiskey sour med en twist.

boquerian 5 boquerian 4 boquerian 3Sen tog vi in allt vi var sugna på och delade hjärtligt på maten : ))) Bästa med tapas; äta med händerna och dela smaker med varandra.

boquerian marthenVi är så himla olika men har någonstans lyckats lära känna varandra och trivs ihop ändå, haha.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.