Tankar så här en lördagskväll med hockey i bakgrunden och ett gympass i kroppen

hockrylodag

Hallå kompisar! Förmodar att de flesta av er är upptagna så här på lördagkvällen eller åtminstone har annat för er än att kika in här. : ) Jag sitter däremot i soffan med Färjestad-Djurgården på i bakgrunden, med julmusik från Marshallspelaren och ett halvt dussin levande ljus som brinner. Precis vad jag behöver just nu, njuter i mer än fulla drag.

Imorse körde jag ett solopass på gymmet och la fokus på att lyfta riktigt tungt. Tränade både benböj och marklyft, sex set för båda, och fortsatte sedan med extra fokus på såväl ben som rygg men även bröst och mage. Jag började passet med att springa på löpbandet och det var en så härlig känsla. Jag var stark i kroppen, stegen kändes lätta och jag sprang snabbare och längre utan att bli trött lika fort. 

Under styrkedelen var det likadant. Kroppen höll och jag kände att jag lyfte tungt. Inte bara att jag var stark, utan att det faktiskt var en tung vikt – och jag orkade och höll tekniken genom hela utförandet.

Jag ÄLSKAR såna här pass. Jag, som alla andra, brottas då och då med komplex. Men under pass som denna blir jag förtrollad, jag får lyckorus på lyckorus och tycker att jag är så jävla bra för att jag är stark. Tittar på mina okvinnliga muskler (haha, palla) och klappar mig på axeln.

Under dessa pass skiter jag fullständigt i att min mage inte är platt eller vad det nu är som kan störa mig andra dagar. Lyckligtvis är det inte ofta som jag stör mig på mitt utseende när jag är på gymmet, men det händer såklart. Det gör mig lite ledsen att jag ibland kan flytta fokus från mina prestationer på gymmet till mitt utseende. Jag tränar så ofta som jag gör för att jag mår så bra av det. Jag älskar att ha en kropp som känns stark. Och givetvis för framtiden, jag vill kunna springa efter och lyfta mina barn utan problem. Det är det som spelar roll och idag fick jag verkligen det bevisat.

Det blev förresten ingen hockeylördag på C More idag, men mer om det imorgon. Jag tänkte packa upp lite här hemma nu och sedan sätta mig och ta tag i aktiemarknaden på riktigt. Ibland är en ensam lördagkväll det absolut bästa, har jag blivit införstådd med. Puss!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.