Tankar när man är lite bakfull och har lunch

Alltså man är ju en aning kärlekskrank som bakfull har jag kommit på. Eller är det bara jag? Jag blir så väldigt gosig av mig, haha. Helst av allt hade jag velat ligga och mysa hela dagen, men så var det ju det här med att vara vuxen och ta ansvar och gå till jobbet och bocka av dagens to-do osv osv osv.

Nåväl. Lunch nu. SÅ sugen på pasta men vet att min mage kommer smärta om jag äter det. Helvete, kan man inte få en normal kropp bara för en gångs skull?

I eftermiddag väntar aw med Angela (som jag inte träffat på evigheter!) och sen middag med Morris. SÅ bra fredag.

Härliga bilder från arkivet på oss;

josefinas-8 brunch-5 angealthowe josefinas-9

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.