Tack Go Green för att ni gör livet som sjuk lite, lite lättare

Hej kompisar!

Halvligger i soffan och ser vad som är dagens säkert tolfte avsnitt av någon gammal serie, allt för att inte bli tokig av att ligga hemma själv utan sällskap.

Mitt mående ändras från timme till timme, imorse trodde jag att jag skulle gå av på mitten till följd av en otroligt jobbig värk i både huvud och nacke. När det var som värst fick jag ett mail från Johanna på Cohn & Wolfe som undrade om de fick skicka över några gröna nyheter som plåster på såren för att jag är så förkyld – och det hade inte kunnat komma mer lägligt. Jag har druckit smoothies och ätit äggmacka i två dagar nu, en varm lunch kändes mer än välkommet!

go-green-1

Drog på mig en trenchcoat över pyjamasen och mötte upp Ryska Posten utanför porten men svettades så mycket av den lilla ansträngningen (…) att jag fick lägga mig i sängen och råkade sova bort ett par timmar istället.

Imorgon blir det vegetariskt från Go Green till lunch i alla fall! 

go-green-2 go-green-3Det som tidigare har suttit i huvudet och i bihålorna har istället vandrat ner till näsan och säkert snart halsen, så nu har jag lock för öronen och en svullen näsa istället. Förmodar att jag i morgon kommer att ha en härlig whiskyröst att bjuda på.

Ledsen för så otroligt tråkig ton i bloggen just nu men jag HATAR att vara sjuk och jag avskyr att jag måste ställa in alla planer. Jag kan inte jobba vilket ger mig dåligt samvete, har varit tvungen att ställa in två roliga möten (för andra jäkla gången), morgondagens workout-party med Mikaela som vi har sett fram emot kan jag inte vara med på och det verkar som att jag måste ställa in lördagens tennispremiär. Lägg till att jag känner mig som världens ynkligaste person och där har ni anledningen till varför bloggen är som den är. 

Nu måste jag bli frisk innan jag går under.

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.