Tack-blommor och “Happy wife, happy life!”

rosbud1
rosbud2
Idag fick jag blombud till kontoret IGEN! Det började med det hemliga blombudet, i förra veckan fick jag en stor rosbukett av J och nu detta. Jisses, jag har verkligen blivit bortskämd de senaste veckorna. I eftermiddags fick jag den här fina buketten av Johanna som tack för att jag skrev om hennes företag Systrar i bergen på ELLE.se. Jag tyckte att hennes arbete är värt att lyfta, läs gärna artikeln : ) Vid sidan av de artiklar jag skriver för åtta av våra sajter försöker jag även att lyfta coola, peppiga och härliga tjejer och deras prestationer. Vi är precis i startskottet för detta och Johanna var andra tjejen ut.

Blombud är en så väldigt lätt gest att göra för att göra någon glad. Seriöst alla ni pojkvänner, var fan är blombuden? I princip alla mina kvinnliga kollegor har uttryck att de önskar att få blommor men ingen jäkel till kille gör detta. Förstå vad ni vinner på att skicka blommor till oss tjejer, vad ni kan få tillbaka av några enkla växter. Happy wife, happy life helt enkelt!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.