Ta aldrig din hälsa för givet

  
Hade inte haft något emot att äta denna frukost idag!

God morgon!

Shit, vilken helvetesdag igår. Vaknade med svindlande huvudvärk och ett illamående som inte ville ge med sig. I dessa fall är det antingen migrän eller rejäl spänningshuvudvärk. Hade planerat att träna innan jobbet men om det var migrän skulle värken bli ännu värre – men den hade gett med sig om det var pga spänning. Valde att gå och lägga mig igen (i gymkläder, hehe) och åkte till jobbet i vanlig tid. 

Värken blev värre under förmiddagen och jag trodde jag skulle kräkas hela tiden. Sov 50 minuter i vilorummet innan jag förstod att det bara var att åka hem efter lunch. Usch vad sämst jag känner mig. Har inte varit 100% på länge. :(

En annan sjuk grej… Jag glömde bort koden till mitt bankkort i förra veckan. Jag kunde för allt i världen inte erinra mig om vilka 4 siffror det var. Läskigt. Nog för att jag har mått dåligt en period men att jag blir så sjuk och glömmer saker? Det känns inte bra. Det positiva är att jag kom på den igår… Något bra. <3

Nu är jag på gymmet och ska mjuka upp kroppen. Känns fantastiskt ärligt talat. Ta aldrig din hälsa för givet!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.