SwiciLou Friendcation ♥ Swiss Clinic

Jag och Ullis som driver The Healthy Box ♥

Ikväll hängde jag med ett trettiotal babes på Swiss Clinics kontor ihop med powertjejerna Louise och Joanna som tillsammans har skapat en riktigt grymt tjejgäng i Facebookgruppen SwiciLou Friendcation (sök på Facebook och gå med!). Det bjöds på bubbel, middag, hudanalys och hel del mer. Fick några grymma tips och träffade på flera av mina “Instagram-kompisar” (tjejer jag följer och som följer mig, men vi har aldrig träffats). Sån härlig stämning hela kvällen, önskade att det var fredag så jag inte behövde gå så tidigt.

Mer om kvällen när jag får de professionella bilderna. Ville bara lägga upp bilden ovan, mest för att jag kände mig så jävla snygg ikväll. Det är inte varje dag man lirar den höjden på självförtroende, så jag suger åt mig alla komplimanger och sparar dem till de gråa dagarna. ;)

Puss och god natt!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.