Sveriges nationaldag!

Hej kompisar!

Jag tog tillfället i akt och sov ut imorse. Jocke drog runt nio och jag låg kvar till halv elva. Trots att jag har noll planer idag grämer det dåliga samvetet mig, kan man verkligen ligga kvar så länge? Borde jag inte gå upp och ta tag i saker och ting? Dum tanke, så jag öppnade upp persiennerna så solen sken in och så låg jag kvar ett litet tag till och njöt av att jag faktiskt inte behöver gå upp.

Igår var vi bjudna på middag hos Angela och Max tillsammans med Mange och Malin. Det var så jädrans trevligt och en riktig pangkväll. Satan i freakin’ gatan vilka människor.

Angela & Max bjuder ju också alltid på god mat, man känner sig riktigt bortskämd. Till förrätt serverades smörstekt sparris, hemmagjord tryffelaioli och parmesanost med vitt naturvin. Till varmrätt oxfilé, bearnaisesås, rödvinssky och potatispuré. Till efterrätt en magisk kokos- och chokladtårta. Tyvärr gick tiden alldeles för fort och när vi tackade för oss strax efter halv ett kändes det som att klockan knappt var elva. En repris på detta, snart! ♥

Idag har jag som sagt inga planer, hade tänkt göra något “nationaldagsaktigt” (whatever that is) men Jocke blev sent inkallad på match och jag hann liksom inte hitta på något i sista minuten. Så idag ska jag träna och göra sånt som jag inte har hunnit med innan, typ betala tillbaka uppskovet på min lägenhetsförsäljning till Skatteverket, föra över pengar från Paypal och tidsinställa blogginlägg (sa någon grupp D’s VM-tröjor? Hehe).

Puss och glad nationaldag alla svenskar! Vi vet ju att vi firar Sverige på Midsommar, egentligen. 😌

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.