Sveriges lyxigaste (och dyraste!) cocktail serveras i ett doftmoln av champagne

drink-nobis2 drink-nobis-guldDet här var minst sagt en upplevelse.

I torsdags var jag en av fem personer som fick smaka den exklusiva vodkan elit™ Pristine: Andean edition. Det finns endast 250 flaskor i hela världen och i Sverige finns det enbart ETT exemplar. Den flaskan har Nobis Hotel fått äran att förvalta. Guldbaren har gjort en egen tolkning av vodkan och skapat elit™ Pristine Martini.

Cocktailen innehåller elit™pristine: Andean edition, fransk vintage Vermouth och Nobis egenskapade tinktur. Cocktailen avnjuts sedan i ett doftmoln av champagne. Priset för en cocktail? 5000 kronor. Vi fick en varsin och det finns nu 15 drinkar kvar av flaskan… Först till kvarn på Guldbaren i Nobis Hotel!

guldbaren-drink1 guldbaren-drink2Först en introduktion av flaskan som bara den är oerhört exklusiv med bland annat en äkta rubin på. Flaskan kostar 30 000 kronor. Alltså wow, bara wow. Kommer nog aldrig komma i närheten av en så exklusiv cocktail, hehe. Här kan ni läsa mer om vodkan : )

guldbaren-drink-6 guldbaren-drink-2 guldbaren-drink-8 guldbaren-drink-4 guldbaren-drinksGillar verkligen Guldbaren på Nobis, haft mysiga och trevliga cocktailträffar här men inte så ofta som jag önskar.

Vermouth-flaskan är vintage och kommer från Frankrike. Även glasen är vintage och tinkturen hade Nobis gjort på egen hand.

guldbaren-drink-6 guldbaren-nobis guldbare-drinkDet här doftmolnet av champagne var ju bara galet. Kolsyreis som de hällde champagne över…

nobis-drink nobis-guld drink-nobis1 drink-nobis2 drink-nobis-guldHur den smakade? Rent. Friskt. Sprit. Lyxigt.

Tack för upplevelsen, Prime Wine Group och Nobis Hotel!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.