Svarta tältbyxor och off shoulder-blus

Här är ytterligare något jag hittade när jag rotade omkring i mammas garderob. På bilden, som är tagen under gårdagen, ser det ut att vara en kjol men det är i själva verket riktigt breda byxor. De är riktigt slappa och har knappt någon resår i midjan så det gäller att man har koll på vart på höfterna de är… Kan tänka mig att de är magiska att bära som gravid, haha. Helt underbara är dem! Matchade med off shoulder-blus och svarta loafers.

Idag jobbar jag på som vanligt och efter arbetsdagen åker Jocke & jag till mamma där vi ska förbereda inför morgondagen. Jag älskar midsommar och har sett fram emot den här dagen i flera veckor. Hoppas vi får bra väder. :)

Örhängen – Other Stories
Glasögon – Gucci
Armband – Balenciaga
Klocka – Dyrberg Kern

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.