Svar på kommentarer; indiskt, dejting och Stockholms bostadsmarknad

indiskt 1

Linnea: Gott med indiskt! Vad är det för restaurang? Bra med tips! :)

Svar: East India på Kommendörsgatan 46 – rekommenderar starkt! : )

Chris: Jag hittade denna blogg när jag googlade på ”Jag hatar Stockholms bostadsmarknad”. Kul att du hittade något du blev nöjd med!

Ingen fråga, tyckte bara att den kommentaren var sjukt rolig, haha!

Bella: Var är din kavaj ifrån, bilderna längst ned? Jättefin!

Svar: Den är från Gina Tricot men tyvärr köpt i Köpenhamn 2013 :( Tack, den är i princip min uniform just nu, hehe.

jeep20

Gabi: Hej! Det här är inte min ensam men jag blir så nyfiken. Hoppas du inte tar illa vid dig och om du gör det så ber jag om ursäkt. Men på din Instagram har du den senaste tiden då och då taggat en kille på dina bilder, typ promenader och så. Är det någon du dejtar? Du har väl ändå varit singel ett tag så det skulle vara kul att veta hur det låg till, hehe. Stor kram, älskar din blogg.

Svar: Hej Gabi! Jag tar inte illa vid mig, ni får fråga hur mycket ni vill. Sen vad jag väljer att svara på är en annan femma ; ) Förstår att det finns en nyfikenhet kring frågan, det gör det väl oavsett vem man är, men just dejter och liknande håller jag utanför bloggen av olika anledningar. Att jag har varit singel ett tag vet jag inte om jag håller med om riktigt, haha. SÅ länge är det väl inte? Eller vad anser ni är länge egentligen?

Sen till själva frågan: det är INTE en kille jag dejtar : ) Det är min goda vän Christoffer som råkar bo några hundra meter ifrån mig så vi ses spontant lite då och då. Skönt att ha en kompis att snacka skit med när man inte vill vara ensam eller bara är uttråkad. : )

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *