Svar på kommentarer: Hermèsfilt, solglasögon & inredningstankar

Cilla om “Missoni Home, knivar från Global & filtarnas Rolls Royce“: Åh, såå fina handdukar! vet du vad filten kostar?

Svar: Visst är de! Klassiska och snygga. Filten går på runt 12000 kronor, så det gäller att man verkligen älskar den…

Frida om “Nyfriserad; sommarfräscht och kortare lugg“: vart kommer solglasögonen ifrån? dö snygga

Svar: Tack! Jag är osäker, men det är budgetsolisar. Typ H&M eller Gina Tricot tror jag…

Alex om “Lördagsfrukost i solen“: Vill se mer bilder!! Hur har ud tänkt när du har inrett lägenheten? Har du köpt något nytt eller tagit med saker från er gamla lägenhet? Berätta mer, den ser såå fin ut.

Svar: Lovar, det kommer fler bilder! Men allt är inte klart ännu, även om alla kartonger är borta (förutom de som innehåller min garderob). Jag har sedan flera månader tillbaka funderat på vad jag vill ha, hur jag ska inreda och hur allt ska flyta samman på ett snyggt sätt. På så vis undviker jag att impulsshoppa något som är fint men kanske inte fungerar med resten av inredningen. Sen underlättar det att jag har haft en “ekonomisk pott” över som har gjort att jag kan lägga pengar på just de saker jag vill ha. Min tanke är att jag ska ha dessa saker en tid framöver – om om jag tröttnar finns det ett andrahandsvärde. Försöker helt enkelt att tänka långsiktigt. Och detaljer! Allt från köksredskap i rätt material till lyxiga handtvålar och snittblommor. Inget krimskrams får åka med hem bara för att det är tjusigt. :) Gällande din fråga om saker från vår gamla lägenhet så har jag med mig ytterst få saker. Det är väl grejerna som var mina från början, typ mina glas, Nespressomaskinen, lite grejer från Svenskt Tenn osv. Och de två lampor vi köpte när vi stylade lägenheten inför visningen.

07ac56f880d15030821336165bdfa6fa

Tjusigt hos Svenskt Tenn!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.