Svar på kommentarer; balkongmöbler, smyckeshållare och hotellkuddar

balkong3

Stephanie om “Ett stycke ledig fredag och balkonghäng“: Åh vad fint du har det!!! <3 Får man fråga vart du har köpt balkongmöblerna? Är bordet 60 cm i diameter? Är nämligen på jakt efter möbler till min balkong men har inte hittat några som jag tror skulle passa:)

Svar: Hej! Tack snälla! :) Balkongmöblerna är köpa på Åhléns och de finns även i turkost. Bordet är 60×70 cm och kostar 399 kronor (kikade på hemsidan). Stolarna kostar 249 kr styck :)

Lisa om “Jag har något att erkänna…“: Hej! Jag hittade igen ditt DIY smyckeställ (ruttyg i ram). Klarar tyget lite tyngre örhängen eller ger det lätt vika? : )

Svar: Gud vad roligt att du hittade det igen, haha! Jag gjorde det för säkert fem år sedan… Och som en händelse hittade jag det i mammas källare nu i helgen :) Men ja, tyget klarar av att bära tyngre örhängen. Bör dock påpekas att just tyget hade jag hittat hemma hos min farmor för flera år sedan, så jag vet inte vart man kan hitta just detsamma.

Frida om “Drömmig start på onsdagen“: MYSIG säng :D vart är sängkläderna ifrån?? Såg så mjuka ut haha

Svar: Haha, tack! Täcket är från IKEA och är anpassat för en dubbelsäng (min är enbart 140 cm bred) och det mörka örngottet är från Ellos. De två stora kuddarna är från Clarion Sign Hotel och är helt fantastiska. Sådär superstora som det är på just… hotell! Här är örngottet och här är hotellkuddarna :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.