Svar på frågor

Har varit lite dålig på att svara på era kommentarer men det kommer inte så många så jag glömmer bort de få som faktiskt skrivs… : ) Skärpning! 

Frida: Vilket fint år, vad heter den där boken som du hade läst? :)

Svar: Den heter Happy Happy. Det kanske låter konstigt att jag fick hjälp av en bok om skilsmässor men i slutändan handlar det om en separation från någon man älskat under en lång tid. Det är historier från 10 kvinnor, bl a Mia Skäringer och Gudrun Schyman, som handlar om deras skilsmässor och vissa känslor och situationer kunde jag inte alls känna igen mig i – som de stycken där de berättar om barnen och testament, till exempel. Men mycket annat var direkt applicerbart.

Den är beskriven så här:

 

I antologin Happy, happy – en bok om skilsmässa bjuds läsaren på en annan bild av separation än den som vanligtvis ges. Det är berättelser om skilsmässor som positiva och berikande erfarenheter. En bok som vill stärka och inspirera alla som tagit steget – och alla som kanske funderar på att ta det?

Den finns i pocket här och kostar 47 kr.

pw-thowe-2

Frida: Vad mysigt det ser ut! Från julbord till ett helt annat tema – nämligen träning. Det känns som att du är rätt person att vända mig till. Det är såhär att jag har tränat flera gånger i veckan de senaste månaderna, och äter i princip bara sallad + kött och frukt under vardagarna. Men ändå går jag inte ner i vikt? Finns det ångor jag gör fel? Borde jag äta mer, och om ja – vadå? Tacksam för hjälp.

Svar: Jag är verkligen inte rätt person att fråga om detta… Jag har ingen utbildning och kan bara tala ur eget perspektiv. Och som vi alla vet fungerar vi olika. Det låter dock som att du äter en otroligt kolhydratfattig kost och det är inte alltid fel (eller rätt!) men för mig hände det grejer när jag började äta kolisar igen. : ) Jag tog kontakt med en PT som gav mig ett kostschema och hittade rätt på så sätt. Jag tror dock inte på dieter, så hitta en PT som ger dig ett schema med riktig mat och rejält med kalorier – och så fokuserar du på att träna hårt. Det brukar bli bäst så. : )

Share:

2 Kommentarer

 1. Lisa
  12/22/2016 / 20:37

  Hej!!
  Vart har du köpt ditt marmormatbord? Super fint!

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   12/23/2016 / 11:11

   Har svarat dig i ett inlägg! :) Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.