Supermysig och vegetarisk jullunch hos Victoria

victoria-lunch-1 victoria-lunch-2 victoria-lunch-3I fredags var jag bjuden till Victoria på en härlig och intim jullunch med Yollibox. (Det är nämligen Victoria och hennes vän Sofie som har grundat glassföretaget!) Vi sågs första gången på en frukost för några månader sedan, här bloggade jag om den morgonen. : )

Victoria hade bjudit in ett litet gäng härliga och drivna kvinnor och i köket stod Siri Barje och lagade vegetariskt julbord och på bordet fanns Mateus som också en av lunchens gäster, Filippa Lundahl (dotter till Mateus grundare), har designat : ) Victoria hade även pyntat fint med deras nya krukor, också Filippas design, se första bilden.

(Superfina, hade passat bra in hos oss hehe…)

victoria-lunch-5 victoria-lunch-4 victoria-lunch-11

Jag blev helt kär i Victoria och hennes killes lägenhet och smsade Joakim när jag gick därifrån att det är Östermalm jag vill bo på. Hundra procent. Vi har nämligen lite olika idéer om vart i Stockholm vi ska bo och just den frågan är vi lätt oense om, hehe.

Medan Siri stod i köket pratade vi bl a om det här med att jobba frilans, hur det kom sig att hon började jobba med vegetarisk mat och ELLE Mat o Vin där hon också har bloggat tidigare. Flera av er har säkert sett henne i bl a Nyhetsmorgon där hon brukar laga mat och hon är precis så härlig och genuin som man tror.

Julbordet var som skrivet helt vegetariskt och jag som ibland kan vara lite skeptisk blev verkligen rejält positivt överraskad! Skulle gärna addera flera vegetariska rätter på matbordet nu i jul. victoria-lunch-15Det var så intressant att prata och lyssna på alla tjejer om deras olika erfarenheter av olika branscher, förhållanden och syn på mat.

Några av oss bloggar och de två andra har betydligt större bloggar än jag och har även fått en hel del näthat. Helt sjukt vad människor kan skriva, det får en att fundera en hel del. Människor som har kommenterat elaka saker i olika namn så att bloggaren ska tro att det är flera människor – men många vet inte att det går att se IP-numret och således se att det är samma person. Så pinsamt.victoria-lunch-6 victoria-lunch-10 victoria-lunch-7 victoria-lunch-9

Tack snälla Victoria för en supermysig lunch<3<3<3

Share:

3 Kommentarer

 1. frida
  12/11/2016 / 22:50

  Vad mysigt det ser ut!
  Från julbord till ett helt annat tema – nämligen träning.
  Det känns som att du är rätt person att vända mig till. Det är såhär att jag har tränat flera gånger i veckan de senaste månaderna, och äter i princip bara sallad + kött och frukt under vardagarna. Men ändå går jag inte ner i vikt? Finns det ångor jag gör fel? Borde jag äta mer, och om ja – vadå? Tacksam för hjälp.

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   12/13/2016 / 23:01

   Hej finis! Svarar dig imorgon! KRAM!

 2. Pingback: Weekly plans #9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.