Supermatsfrukost och tankar om att jonglera två lägenheter

Idag jobbar jag hemifrån, närmare bestämt hemifrån lägenheten på Gärdet. Jocke åkte tidigt imorse och jag satte mig med en rejäl supermatsfrukost (ni läste väl inlägget om Helena Nybloms naturliga supermat jag skrev tidigare?), en sojalatte från kafét jag fick förbi varje dag förra sommaren (men aldrig besökte) och började jobba med dagens to-do’s. Har typ fyra större artiklar som ligger på paus nu för att jag väntar på att få träffa experter/profiler och höra deras åsikter, men det kommer att bli intressant innehåll att läsa så fort de är klara.

Mår så himla bra av att vara här hemma. Hemma? Jag vet inte riktigt… Men i den här lägenheten i alla fall. Hemma är ju på Kungsholmen egentligen.

Jag vet inte hur länge jag ska eller ens kan jonglera mellan två lägenheter (och dubbla kostnader), men samtidigt är det inte jag som styr bostadsmarknaden och får jag inte det jag önskar för den här lägenheten så säljer jag inte. Samtidigt är min lägenhet inte ens ute på Hemnet än, så jag vet inte hur intresset ser ut. Det kanske är någon som vill köpa innan visning, eller så är det ingen som är intresserad alls.

Vad gör jag i så fall? Om ingen vill köpa den? Behåller den? För hur länge? Allt för länge har jag inte råd med. Men jag kan ju heller inte hyra ut den igen, för tänk om jag ska sälja den om 2-3 månader. Jag kan inte hålla på att kasta in och ut hyresgäster, fixa styling och städa utan att vara helt säker på att den ska säljas.

Det får bli ett senare bekymmer helt enkelt…

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.