SUMMER IS COMING

Fick lite fnatt här i veckan när vårsolen låg över oss och klickade hem dessa tre pieces som bör landa hemma hos mig om någon vecka. Jag har alltid älskat vita baddräkter, tycker det är det finaste någonsin och den vita jag har nu börjar bli lite sliten. Den här kommer bli hur bra som helst med en rejäl bränna i Spanien senare i sommar! Blusen är Thowe rakt igenom. Ljusblått och vitt är två av mina accentfärger den här tiden på året. Det räcker med att spana in min garderob för att se vilken färg som är min favorit. T-shirten tänker jag matcha med jeanskjolen jag köpte förra året, alternativt hellånga jeans när vädret inte tillåter barbent.

Åh sommar. Som vi har längtat!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.