Styrketräning med Millis, Gossip Girl & take away från Kalori

middag

Efter jobbet mötte jag upp Millis som jag inte har träffat på veckor (!) och körde ett styrkepass på Hötorget. Vi hade så himla mycket att prata om, mycket som händer på typ en månad ju, men det blev ändå ett bra pass. Vi blandade övningar för ben, triceps och mage. Lär ha träningsvärk imorgon, hoppas i alla fall! Styrketräningen har kommit lite i skymundan för konditionen, det vore skönt att känna sig stark igen ; )

Köpte med mig en varsin låda till mig & J från Kalori i Hötorgshallen och åt min framför Gossip Girl precis. J är inte hemma än så jag passar på att sträckkolla ett par avsnitt, haha!

Fredag imorgon, herregud så härligt. Har roliga planer för hela helgen men först ett spinningpass med några kollegor imorgon bitti. Puss!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.