Strömbehandling i knät och kinesiotejp

Igår var jag hos min naprapat för att behandla mitt knä och ljumske. Jag går hos samma naprapat som jag började gå till i vintras och än så länge känns det bra. Vi strömbehandlar knät varje gång numera vilket känns ungefär som tusen nålar. Jag tror jag ligger där i 8 minuter och under den tiden är det 4-5 olika “strålningsvågor” som går igenom knät. Den första är värst, det känns som att mitt knä ska vridas ur led. Men jag utmanar mig själv och trots att det är obehagligt vill jag att han ska gå upp minst en nivå varje gång jag är där. Om jag klarar av det belönar jag mig själv med en take away-frukost efteråt : ))

Därefter fick jag ljumskmassage (läs: en armbåge på triggerpunkter i ljumskens fäste) och höftmassage (läs: hård massage över samma område). Avslutade med att tejpa knät med kinesiotejp för att lyfta upp knäskålen en aning. Jag får fortfarande inte löpträna men min förhoppning är att kunna göra det så fort snön är borta. Jag längtar!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.