Stresspåslag i sängen och marklyft kl 06:30

Igår natt när jag och Jocke gick och la oss fick jag ett rejält stresspåslag – utan att alls förstå varför. Jag blev rädd för att jag kanske skulle ligga vaken och vara “låtsas-pigg” hela natten vilket såklart stressade mig ännu mer. Men jag lyckades tvinga ner andningen i magen och slappna av och jag lyckades! Hallå – WOW till detta och klapp på axeln till mig! Vaknade några timmar senare av att det fullkomligt öste ner utomhus  och blev stressad än en gång.

Så länge jag kan minnas blir jag stressad av att vakna på natten av att det öser ner. Det är något med den stora mängden vatten som forsar ner för gatorna i kombination med en slags ovisshet/rädsla över vad jag ska klä mig i för att hålla mig så torr och varm som möjligt. Jag kan inte ens försvara den här känslan på något sätt för jag förstår inte varför den är så stark i mig. Jag gillar regn vanligtvis, men just att vakna upp till ösregn några timmar innan jag ska kliva upp stressar mig något enormt.

Min oro över att inte vara pigg nog när alarmet skulle ringa visade sig vara helt obefogad. Jag var pigg och på strålande humör när jag klev utanför porten några minuter efter sex (och regnet hade precis slutat!).

Det är tisdag idag vilket innebär gym med Sofia. Idag/imorse var det min tur att bestämma träningstyp och då blev det marklyft och fokus på överkropp. Redan någon timme senare började jag bli öm i kroppen, väntar mig en rejäl träningsvärk imorgon…

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *