Stressig vecka, strömbehandling i knät och snart semester

16f34ffb7b70a48a83a77e67629161fc

Hej vänner!

Skönt med fredag och helg inom kort. Den här veckan har inte varit rolig alltså. Magen sa ifrån igår, nu har jag börjat märka när kroppen tycker att jag stressar för mycket. Illamående, “stick” i magmunnen, enkla missar i texter, fler finnar, osv.

Men i och med att det var en så kort (och tidsbestämd) period så körde jag på. Hade det istället handlat om betydligt fler veckor/månader hade jag behövt ändra på en del, men i en-två veckor går det att stressa sönder. Oftast. : ) Nu är jag inget proffs på det här området men jag tänker att det viktigaste är att man hittar en balans och att man även ger kroppen och hjärnan tid för återhämtning. Två veckor semester känns definitivt som accepterad vila! : )

Imorse var jag hos min nya naprapat och jag tror äntligen att jag har hittat rätt. Jag fick strömbehandling för mitt knä, hård lårmassage (fy fasen vad ont det gjorde) och manuell behandling på ljumske och höft. När jag ser hur Stefan jobbar blir jag irriterad över de naprapater jag träffat tidigare och hur lama de har varit. Jag har lagt ut så mycket pengar på att få ordning på min kropp och det gör mig förbannad att vissa bara har tackat och tagit emot. En naprapat förkortade vår tid från 30 till 18-20 minuter varje gång (!) och det enda han gjorde var att trycka på min höft eller min ljumske med en triggerpoint-pinne. Värt.

Nåväl, nu är jag på rätt väg och i sommar kommer jag att kunna springa och träna utan problem : ) Dags att plocka undan lunchen, fortsätta jobba och om ett par timmat ställa mailen på autosvar. Wihooo!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.