Stressig söndag

thooowe

Eller egentligen inte stressig, men jag hade behövt fler timmar på just detta dygn. I eftermiddags var jag på två visningar varav den ena föll jag för rätt rejält. Dessvärre nådde den mitt tak bara några timmar efter att visningen var över vilket är helt sjukt… De hade ju åtminstone kunna ha gett mig ett dygn ;-)

Den andra lägenheten ska jag tillbaka till imorgon. Den ligger inte riktigt i det område jag vill bo i – och har några små missar, men är också jävligt fin på många sätt. Men så är jag ju också jävligt ambivalent just nu och ändrar mig från dag till dag. Tror dock att jag börjar få koll på vad jag prioriterar och vad som är viktigt för mig.

Ikväll har jag storhandlat, gjort matlådor för veckan, gjort ett långt Excelark med lägenheter (info, vad jag gillar och inte, kvm, utropspris och gud vet vad), packat upp, förberett inför imorgon, planerat veckan som kommer och nu äntligen…

… Ska jag sätta på lugn yogamusik och försöka slappna av. Min hjärna är på fullvarv just nu och om jag ska försöka somna i vettig tid måste jag börja varva ner. (Min fot skakar mot stolsbenet, inte ett bra tecken.)

God natt vänner, sov så gott!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *