Streching kl 4 på morgonen


I tisdags morse klev jag upp strax innan sex, drog på mig träningskläder och hörlurar och begav mig sedan ut i morgonsolen. Var så trött, så tog med mig en Celsius på vägen. Hehe. Trots att jag har bott på Kungsholmen i över ett år (är väl snarare 1,5 snart?) så har jag ingen runda som är “min”. Men gick det lilla varvet Kungsholmen runt och var hemma cirka en timme senare. Det var dock kallare ute än jag trodde, mina lår var illröda och nästan svullna av kylan efteråt.

Hur som helst, tänkte inte riktigt på att jag också hade ett PT-pass igår. Alltså två riktigt tidiga morgnar efter varandra. Plus dålig sömn. Min kropp har inte vant sig vid att det blir ljust så tidigt på morgnarna nu, så jag vaknar flera gånger mellan 3 och 6 och tror att jag har försovit mig. De senaste två nätterna har jag dessutom känt av min vänstra höft och blivit livrädd för att något ska låsa sig och därmed göra ont i flera dagar. Alltså verkligen livrädd. För när jag vaknar av att jag känner av något har det generellt varit ett dåligt tecken, så det slutade med att jag stod och stretchade på golvet vid 4 imorse… Var med andra ord ett VRAK igår morse.

Men en inbokad PT-tid är en inbokad PT-tid. Tar mig en kvart-20 minuter att gå till det gymmet jag kör med PT på, så jag fick lite morgonsol, frisk luft och rörelse i kroppen innan det var dags att köra igång. Hon såg på mig att jag var rätt energilös och vi körde ett pass som var perfekt utifrån hur kroppen kändes just då.

I övrigt tycker jag verkligen att jag har gjort framsteg i stabilitet, corestyrka och balans men jag antar att det verkligen tar längre tid än man tror. Åtminstone längre tid än två månader, vilket typ är vad jag har haft på mig hittills. Lugn, Thowe, lugn…

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.