Stockholm står i brand, rödvin i badkaret och brunch på Söder

De senaste bilderna ur min telefon

I torsdags gjorde jag min sista dag på Aller Media. Efter ett par timmar av ren och skär avslappning kom jag på en grym idé. Jag gick till gymmet och tränade i 45 minuter, sedan till Fältan och handlade rödvin följt av Östermalms pizzeria för att handla hem en pizza. Jag tappade upp ett bad och la mig i karet med pizzan på kanten och ett glas rödvin… Det var sån jävla MAGI! Fortsatte myset under täcket medan jag såg på dokumentären om Lady Diana. Tycker btw att mamma var sååå lik Diana när mamma var yngre = jag är lite lik henne med. WIN!

Så här vacker var Erik Dahlbergsgatan under fredagens soliga timmar.

Jag ägnade fredagen åt att packa ner lägenheten i flyttkartonger. Hade nämligen bestämt mig för att det här var sista natten jag sov i lägenheten och då fanns det ju inte så mycket mer att göra än börja montera ner mitt liv på Gärdet. :) Såg ut så här då.

Sen gick jag ut på stan och handlade lite smågrejer på Svenskt Tenn.

På fredagskvällen lagade Jocke en supergod fisk- och skaldjurssoppa och jag drack cava. Var jättesugen på festligheter så bubbel denna fredag var givet.

På lördagen gick vi ju upp tidigt och åt frukost i skogen medan vi letade efter svamp. :))

Runt 14 hade Amanda bjudit in till brunch på Söder! Alltså wow vilken brunch! Mimosas, eggs benedict, yoghurt, fruktsallad, smoothie osv. Mums. Vi pratade om relationer, sex och relationer igen. Som man (kvinna) gör.

Några timmar senare satt vi kvar vid bordet, hade tömt två flaskor bubbel och vispade sockerlag eftersom Amandas sambo skulle blanda whiskey sour till oss. Ändå dröm.

På lördagskvällen mötte jag Jocke på en snabbdejt! När vi kom till Gärdet hade jag fått ett bud från Nespresso med en fin fredagsbukett och nya kaffesmaker som stod utanför dörren. Någon timme senare åkte jag till Therese och tog med mig blommorna, så dumt om de skulle stå i en tom lägenhet och samla damm.

Hela söndagen gick åt att FIXA, FIXA, FIXA… Bland annat sålde jag min taklampa på blocket, Jockes föräldrar hämtade min säng och Jocke & jag packade ner allt i kartonger och slängde in allt i hans bil. Vi har haft en container utanför lägenheten på Kungsholmen där vi har kunnat slänga allt – det har typ varit vår räddning. Jag har ju valt att slänga nästan allt från min lägenhet och att kunna göra det i en container sparar SÅ mycket tid. Det var menat att flytta ut denna helg!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.