Stockholm Maraton och drinkar på balkongen

Igår vid lunch åkte Jocke på match och jag skyndade mig till Kungsträdgården för att möta upp hans familj och heja på Jockes pappa som tillsammans med tusentals andra skulle springa Stockholm Maraton. Alltså wow, jag blir så jäkla inspirerad. Allt jag kunde tänka på var om jag skulle hinna bli tillräckligt bra i kroppen och vältränad nog för att orka springa ett maraton nästa år… Hehe. Men jag siktar på enmilslopp i slutet av sommaren och halvmaran nästa vår istället.

På kvällen hade vi en planerad dejtkväll men vi ändrade våra planer en aning efter att vi märkte hur stressigt allt skulle bli. Istället gjorde vi goda drinkar och satt ute på balkongen i någon timme och bara pratade innan vi drog igång grillen. Såg CL-finalen och därefter filmen The Impossible som handlar om tsunamin 2004 och jag grät hela filmen. Jag var helt svullen i ansiktet när vi gick och la oss.

Idag ska vi köra dejtdag istället! MYS ju!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.