Sponsrad video: SATS lanserar skräddarsytt medlemsskap

Nyhet! Betala för den träning du vill ha. Skräddarsy ditt egna medlemskap hos SATS. Det ska kosta, men inte mer än det behöver.

Nytt för i år är att SATS har lanserat en ny funktion för oss medlemmar; nu kan vi skräddarsy vårt medlemsskap! Jag är starkt positiv till idén då jag, precis som säkert många av er, inte vill betala för tjänster jag inte nyttjar. Jag har varit medlem hos SATS länge men i olika perioder. I nuläget är jag inne på mitt andra år och jag märker hur jag nyttjar mitt medlemsskap på olika sätt beroende på vart på året vi är. Under vår och sommar är det främst styrkedelen jag nyttjar medan jag så fort det blir minusgrader hoppar in i spinningssalen eller på löpbandet och kör mycket kondition. Det vill jag nämligen inte gör utomhus som jag annars gärna gör under sommaren. I perioder får jag för mig att testa något nytt och ibland märker jag att det inte alls är för mig. Och ibland hittar jag en ny favoritträning.

För dig som är likadan kan du nu alltså skräddarsy medlemskapet och varje månad välja vad du vill betala för. 

Mitt medlemsskap hos SATS är en av mina absolut bästa investeringar. I perioder har jag testat något annat men jag har hela tiden återvänt till SATS. Jag har skrivit om det många gånger i bloggen och ni som är flitiga läsare vet om den kärlek jag hyser för den här gymkedjan. Visst, ett medlemsskap är något dyrare här än hos många andra, men sett till det du får tillbaka anser jag att det är värt det. Här i Stockholm finns det ett SATS-center i princip överallt i innerstan. Det är svårt att missa ett gym på vägen till jobbet, skolan eller shoppinggallerian. Utrustning som passar för alla och många moderna maskiner, vikter och ställningar fylls på varje år. Jag älskar det. Jag är förvisso partisk men jag har så många minnen och period i livet kopplat till SATS att jag har positiva känslor betingat till gymmet. Och det är jag SÅ glad över. Önskar att fler kände så och inte upplever träning och gym som något jobbigt.

För oss som redan är medlemmar och betalar via autogiro ändras ingenting – men vill du bli medlem kan du skräddarsy som du vill. Och är du redan medlem och vill skräddarsy ändå är det såklart möjligt det med! : )

Passande nog ska jag nu dricka upp min Celsius, byta om från pyjamas till gymkläder och köra första gympasset på 9 dagar. På SATS. Älskar det. Se videon nedan för extra inspiration, jag är motiverad nu i alla fall:
I samarbete med SATS

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.