sponsrad video: nya KeyMisson 360 tar semesterfilmen till nya höjder

Om fyra veckor är Jocke och jag i Malaysia, DRÖMMEN. Det kommer att vara en resa full av sol, bad, avslappning och olika aktiviteter.

Som alltid när jag reser vill jag vara säker på att mina minnen blir förevigade. Jag är mån om att få bra bilder och filmer för att fånga händelsen just där och då för att senare kunna titta tillbaka och njuta av vilken underbar tid det var. Jag är så glad över att jag tycker det är viktigt för idag tittar jag gärna tillbaka på resor jag har gjort och njuter av minnena.

Helst vill jag fånga ögonblick när vi typ när vi snorklar… Eller när vi hoppar omkring på stranden. Eller när vi spelar tennis. Den kamera jag fotar med är en liten systemkamera men jag har börjat fundera allt mer på om det är dags att uppgradera sig. En vanlig kamera behöver man nämligen vara rejält försiktig med om man har den på stranden. Sand, vatten och svett rimmar illa med en systemkamera.

Däremot – har man en kamera som är vattentät och stöttålig behöver man inte oroa sig för det. Nya KeyMission 360 från Nikon låter dig fånga allt som händer runt dig i 360 grader i 4K UHD video. Det innebär att jag skulle kunna filma när vi snorklar, när vi spelar tennis (fäst kameran på tröjan bara!), kör riverrafting (sätt den på hjälmen!) och när vi hänger vid poolen… Ja, allt egentligen.

Den är perfekt för alla oss som vill filma olika händelser i vårt aktiva liv men som inte är proffs på teknik eller filmkameror. Uppskattar det. Det ska inte vara för svårt, då struntar jag i det istället. Men med en sån här kamera blir det mycket lättare.

Dessutom är den både köldtålig och dammtät så den fungerar lika bra för skidåkningen i vinter. ; )

Se videon nedan för mer inspiration!

I samarbete med Nikon

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.