sponsrad video: hur åker du till Kalifornien?

IMG_7844IMG_7864

För två år sedan reste jag tillsammans med pappas familj till Kalifornien. Vi började med att besöka San Francisco i ett par dagar och åkte sedan vidare till Santa Clara där vi skulle gå på workshops och seminarier. Jag är ju en New York-tjej ut i fingerspetsen men Kalifornien, alltså wow… Hit kan jag gärna återvända.

I San Francisco möttes vi av kultur utan dess like och en stadsmiljö som skiljer sig rejält från den vi är vana vid. Höga toppar, djupa dalar, vatten, färg, konst. Fascinerande. I Santa Clara var vi mest på hotellet och i seminariehallarna men bara en bit ifrån ligger Santa Barbara, universitetsstaden där tusentals svenskar åker varje år för att plugga (och festa, surfa och träffa nya vänner). Kalifornien har allt!

Det som däremot är jobbigt är flygresan. Till New York är det cirka 8 timmar medan det är cirka 11 timmar till San Francisco. Det är lätt att bli lite halvt tokig under tiden – OM man inte flyger med ett bra flygbolag. Och gärna får något mer än bara flygresan… Vad sägs om att få extra bonuspoäng som du sedan kan använda till nästa resa? För du kommer att vilja återvända, var så säker.

Om du reser med Norwegian, som för övrigt har väldigt bra priser på flygbiljetter till Cali, kan du ansöka om deras medlemskort. För varje resa du köper tjänar du in cashpoints, poäng som du sedan kan använda att betala nästkommande resor med. Det är så himla smidigt! Och ingenting du betalar för. Du får bara mer rabatt ju mer du reser, helt enkelt.

Nyfiken på att lära dig mer? Se videon nedan!

Sponsrat av Norwegian Reward

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.