Sponsrad video: hjälp oss att skapa julstämning åt alla

Om knappt tre veckor är det jul. För många av oss är julen en varm högtid, en helg där vi samlar släkt och vänner för att njuta av gemenskap och kärlek. Vi kanske till och med klagar lite lättsamt på att vi har flera familjer och sällskap att hinna med under dessa dagar eller på att det finns så “otroligt mycket mat kvar i kylen”. Men vilken tur att vi har så många vänner och familjemedlemmar som vill fira jul med oss. Och att vi har så mycket mat så vi slipper gå hungriga. Och ett varmt hem med en skön och varm säng som vi kan lägga oss i när julafton sakta börjar lida mot sitt slut.

För ni vet, så är det inte för alla. För många är julen en påminnelse om utanförskap. Om att inte ha någon. Om att i vissa fall inte ha något alls. För dessa människor är julen ingenting som är värt att fira.

Stadsmissionen arbetar varje dag, året om för människor som lever i utanförskap. De arbetar för att fler ska kunna komma tillbaka till ett liv där julen är något värt att fira. För att de ska kunna göra detta behövs det månadsgivare som donerar pengar åt verksamheten. Vill du hjälpa till? Då blir du månadsgivare på stadsmissionen.se (valfri summa!) eller ser på videon nedan och klickar dig vidare.

God jul, kompisar!
Det här inlägget är sponsrat av Stockholms Stadsmission

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.