Sponsrad video: Coke Powerlevel Cup HERO

I Coke Powerlevel Cup ställer två av Sveriges största e-sportare i sin tuffaste utmaning hittills: att powerlevla en n00b. Under några veckor ska zAAz och AdmiralBulldog ta Eric Saade och Ace Wilder från n00b till Pro i Rocket League. Vem som lyckats bäst med uppdraget vet vi den 5/11 då lagen gör upp i en livefinal på Inferno Online. Vem tror du vinner?

Jag tycker det här är så jäkla coolt. Tittade på klippet ovan och kanske är det för att jag själv har funderat en del de senaste veckorna kring vad jag vill göra i livet och vad som förväntas av mig, men jag blir så peppad av människors olika karriärer. Att det inte måste vara si eller så.

zAAz och AdmiralBulldog är alltså två professionella gamers och har det som YRKE – lägg själva uppdraget åt sidan och tänk en eller två minuter på detta. Hur coolt är det inte? Jag älskar att höra om människor som gör något som inte är väntat av dem. (Jag lirade t ex CS för måååånga år sedan och tyckte det var svinsvårt, hehe.)

Dessa två ska göra Eric Saade och Ace Wilder till proffs på bara några veckor. I spelet Rocket League, som är ett slags fotbollsspel med bilar och en jättefotboll i Coke Powerlevel Cup, ska de alltså gå från nybörjare till proffs. Den 5:e november är det dags för tävling på gamingcaféet Inferno i Stockholm. Tagga!

Presenteras i samarbete med Coca Cola

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.