Söndagsgrill och VM-final

Är det något jag tackar mig själv för så är det de festkvällar då jag inte går och lägger mig så fort jag kommer innanför dörren utan ser till att det åtminstone ser okej ut hemma. I natt (eller imorse, snarare) när vi kom hem gick Jocke och la sig medan jag plockade undan här hemma. Samlade alla glasflaskor och ställde i påsar vid dörren, fyllde och satte på en diskmaskin, torkade alla ytor och såg till att allt såg rent ut. Jag tycker det är skönt att städa och vara lite för mig själv sådär sent/tidigt på morgonen och det är så himla värt när man vaknar dagen efter och ser hur fräscht det är!

Vid lunch gick vi hem till Cissi och Fredde för att fira Cissis födelsedag som var för några dagar sedan. Sedan förbi ICA för att handla inför de kommande dagarna och väl hemma passade vi på att städa det sista; en runda i diskmaskinen, moppa golv och ta ner festglas (ja, jag har olika cocktailglas beroende på fest, hehe) i källaren. Jocke grillade till middag och jag åt vegoburgare. Visst är det helt underbart när det är så ljust ute? Man känner sig som en ny människa. Åh, tiden som kommer nu… Jag har en bra känsla i kroppen.

Nu blir det soffläge för resten av kvällen och snart är det dags för VM-final. Heja Sverige!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.