Söndagsbrunch på Broms & tvättmisär

brunch broms amanda broms broms brunch

I söndags mötte jag upp det här pinglan, min BFF, och åt brunch på Broms. (Att jag gick till Broms känns… Ah, ni vet ju vid det här laget vad läget på min lägenhet gör med mig, hehe. Lyckoruset är konstant.) Jag ser verkligen fram emot en sommar med spontana aktiviteter och massor av utemiddagar, vinkvällar och dagen efter-bruncher. Mat och dryck är en sån stor glädje i mitt liv och att numera inte behöva krångla till det med olika ressätt är så fantastiskt skönt. Nog om det. : )

Hade tvättid strax innan vi skulle mötas upp och i huset har vi tvättstuga i två timmar. I förra lägenheten hade jag egen tvättmaskin & torktumlare och behövde således inte fundera på hur lång tid en tvätt tar osv. I söndags hade jag två maskiner igång när jag upptäckte att de båda skulle gå över tiden… Fick “panik” eftersom jag har förstått hur förbannade folk blir om man gör det, hehe. Ställde om den ena maskinen så den hann klart och den andra tvätten fick jag dra ut, sjöblöt, och lägga i badkaret tills i måndags morse då jag kunde boka en tid mellan 7-9 och tvätta om. Tror ni mina grannar som hade tiden efter kom? Nä. Segt. Men nu har jag lärt mig något nytt!

Puss!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.