Söndag: fyspass, balkongshopping och grillpremiär

Åh, min kropp mår SÅ bra just nu. Det är söndag kväll och jag är totalt avslappnad. Nästa vecka har jag fullt upp, verkligen en stressvecka, och just därför vill jag verkligen ta vara på den här kvällen och känslan jag har just nu. 

Jag har ju glömt säga att vi har blivit med grill! Vi har planerat att köpa en elgrill (fick ett tips om en grym variant från Weber för ett tag sedan!) men när en granne frågade om det fanns intresse av att köpa deras näst intill oanvända gasolgrill till ett betydligt lägre pris högg jag direkt. Jocke är i extas, han går numera under namnet Solsidan-Fredde här hemma, haha!

I förmiddags åkte vi till Täby för att kombinera träning och shopping. Gymmet där var suveränt, stora ytor att köra egenträning på. Jag hade rejäl energi och körde olika cirklar med rejält tunga vikter och pulshöjande övningar. OCH KROPPEN HÖLL! Heja mig! På onsdag ska jag träffa min naprapat igen och då hoppas jag att han godkänner min rehab och att jag får börja löpträna igen. Är lite pirrig över det beskedet faktiskt!

Efter träningen gick vi i butiker och vi var främst på jakt efter detaljer till balkongen. Igår hade vi nämligen varit på Ikea och köpt en hel del dit, bl a balkongsskydd. Jag ville åt känslan “Här är det så mysigt och glädjefyllt, här vill jag sitta kvar hela kvällen” och till det behövdes alltså detaljer. Jag har fått frågan om jag kan skriva ett inlägg om hur man ska tänka när man inreder en balkong, och givetvis kan jag skriva ett sådant! Det kommer i veckan och då dyker dessa tips upp. Snart gjorde sig hungern påmind (att inte äta efter ett träningspass bidrar lätt till monsterhunger…) så då sprang vi in på McDonalds och åt en lunch i solen.

Sedan fortsatte shoppingen. Jag hittade en t-shirt (kommer i en outfitbild senare!), örhängen (likaså!) och ett par skor… Föll pladask för dessa mintgröna.

Men ville också ha dessa svarta slip-ins med guldsmycke. Tycker de var så fina! Men de fanns inte i min storlek, buuuu.

Sedan lämnade vi gallerian för att ta oss till resans sista ärende: köpa växter. Vi började på Plantagen i Täby men hittade inte alls något vi gillade och åkte därför till Plantagen några kilometer därifrån. Och där hittade vi precis det vi ville ha!

Vi skulle ha 5 mindre, färgglada växter och minst 1 stor växt. Vi fick feeling och köpte 2 större växter, det var extrapris så varför inte…

Sedan var det bara att sätta igång och röja hemma. Vi hade gjort en hel del redan i lördags kväll och nu väntade resten. Med sommarspellistan på högsta volym och ett gediget samarbete var vi klara efter bara några timmar. Och det blev SÅ bra!!

*

Jocke invigde grillen, Veronica Maggio sjöng i bakgrunden och efter en riktigt god söndagsmiddag satte vi oss med ett varsitt glas rosé ute på balkongen och njöt. Det bästa var att jag kom på mig själv med att börja känna mig hemma här mer och mer nu. Inte så att jag tidigare inte har känt mig hemma här. Men den här stadsdelen och lägenheten med allt vad det innebär är inte valt av mig. Förstå mig rätt nu… Men det är ju Jockes val som jag också accepterade när jag valde honom och att flytta ihop med honom, här, i hans lägenhet. Att det var jag som fick sätta min prägel på balkongen tror jag har gjort att jag nu undermedvetet känner mig mer hemma eftersom det även är jag som har fattat beslut om hur lägenheten ska se ut. (Ska dock säga att Jocke har gett mig “permission” att ändra vad jag vill men han är så jäkla duktig på inredning så jag vill ju inte det, haha!)

Fler bilder kommer! :) Nu ska jag förbereda blogginlägg inför veckan och sedan stänga ner och njuta av den här kvällen. Hoppas ni mår bra! <3

Share:

2 Kommentarer

 1. Sara
  05/08/2017 / 09:19

  Täby C är underbart!! Shoppar i princip ENBART i det centrumet. :) Och Sats där är tokgrymt, gymmade där när jag bodde i Täby för några år sedan. :)

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   05/08/2017 / 13:11

   Ja, det är riktigt bra! Finns ju allt man behöver! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.